Справка | Сообщество | Календарь | Сообщения за день | Поиск |
04.07.2024, 09:29 | #451 |
MODERATOR
|
Чемпіон світу за версією WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон назвав топ-4 найкращих легковаговиків.
Американський боксер поставив на перше місце власного рейтингу нікого іншого, як самого себе. «Чотири найкращі легковаговика у світі наразі? Перший – це я. Джервонта Девіс – №2, Василь Ломаченко – №3. Це буде шалений вибір, і люди подумають, що я жартую. Але я серйозний. №4 у моєму списку – це Едвін Де Лос Сантос. Я назву вам лише чотирьох найкращих», – сказав Стівенсон у коментарі YouTube-каналу DeepCut with VicBlends. 6 липня Шакур Стівенсон побореться з Артемом Арутюняном (12–1, 7 КО). Раніше Боб Арум відповів на запитання, чи можливий бій чемпіона світу IBF у легкій вазі Василя Ломаченка проти Шакура Стівенсона. |
Ответить с цитированием |
|
INFO: | Здесь что-то будет |
05.07.2024, 07:24 | #452 |
MODERATOR
|
Легендарний хевівейтер Джордж Форман назвав боксера, який зміг би домінувати у будь-яку епоху.
«Рон Лайл був найсильнішим боксером, з яким я коли-небудь стикався у ринзі. Такі, як Шеннон Бріггс, і подібні до нього, не впливали на мене, тому що вони були класичними бійцями. Вони не справляли на мене великого враження. Боксери, з якими я зустрічався в сімдесятих, були потужнішими, ніж ті, з якими я зустрічався у вісімдесятих і дев'яностих, за винятком Евандера Холіфілда. Евандер міг би домінувати в будь-яку епоху», – сказав Джордж Форман. Раніше Форман назвав хевівейтера, від якого у нього «тремтіли коліна». |
|
06.07.2024, 06:25 | #453 |
MODERATOR
|
Відомий тренер і аналітик боксу Тедді Атлас назвав боксера, який би домінував у будь-яку епоху.
«Небагато людей мають схильність кинути виклик любому боксеру. Але Кроуфорд – має. І я ніколи не буду проти цього хлопця. Ніхто з його вагової категорії не зможе зупинити Теренса. Єдине, що його може зупинити – це час. Я вважаю 20-ті, 30-ті, 40-ті, 50-ті, 80-ті найвеличнішими епохами бійців, тому що всі вони воювали один з одним. Це були найвеличніші епохи. Кроуфорд саме той боксер, який зможе домінувати у будь-яку епоху», – сказав Тедді Атлас. Раніше Джордж Форман назвав бійця, який зміг би домінувати у будь-яку епоху боксу. |
|
07.07.2024, 07:46 | #454 |
MODERATOR
|
Легендарний боксер Леннокс Льюїс, який свого часу був абсолютним чемпіоном, назвав найвеличніших хевівейтерів за всю історію.
«Найвеличніші хевівейтери? Є так багато хлопців, які безумовно повинні називатися найвеличнішими бійцями разом зі мною. Я виберу Мухаммеда Алі, Джорджа Формана і Джека Демпсі», – сказав Льюїс. Леннокс Льюїс – колишній чемпіон світу у хевівейті за версіями WBC, IBF, та WBA. Він переміг 15 бійців за титул чемпіона світу у суперважкій вазі. Раніше Леннокс Льюїс назвав хевівейтера, який бив сильніше за Тайсона і Кличка. |
|
08.07.2024, 07:32 | #455 |
MODERATOR
|
Колишній чемпіон світу в хевівейті Ентоні Джошуа висловився про свого майбутнього суперника Даніеля Дюбуа та згадав про Олександра Усика. Нагадаємо, Усик відмовився від титулу IBF, за який Джошуа битиметься 21 вересня з Дюбуа.
«На наших спарингах Даніель Дюбуа добре себе показував, він чудовий боксер, дуже талановитий, у нього великий потенціал. Подивіться на Олександра Усика, у ньому, на перший погляд, немає нічого особливого, але він до біса добре б'ється. У Тайсона Ф'юрі, наприклад, велика харизма, але я не звертаю уваги на це», – сказав Джошуа. Раніше Джошуа зробив сміливий прогноз на реванш Усик – Ф'юрі. |
|