Справка | Сообщество | Календарь | Сообщения за день | Поиск |
13.09.2023, 09:21 | #11 |
MODERATOR
|
13 вересня о 13:00 пройде перенесений матч 4-го туру Першої ліги чемпіонату України.
Гра була перенесена із 19 серпня через ракетний удар по Чернігову. Перша ліга. 4-й тур, 13 вересня 13:00. Чернігів – ФСК Маріуполь |
Ответить с цитированием |
INFO: | Здесь что-то будет |
14.09.2023, 08:20 | #12 |
MODERATOR
|
Головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич поділився своїми очікуваннями перед поєдинком проти хмельницького «Поділля».
– Про лідерство «Карпат»: – Ми прекрасно розуміємо, що не можемо втрачати очок, тим паче, в домашніх матчах. Треба також стежити за групою Б Першої ліги. В «Інгульця» стільки ж залікових балів, як і у нас. Та все ж нам насамперед потрібно думати про свою гру. – Про повернення Бабогла: – Я дивився матч між збірними Молдови та Фарерських островів і особливо стежив за грою Владислава Бабогла. Він вже повернувся у розташування «Карпат». У Влада була далека дорога, тому відчувається, що він втомлений. Однак ще є кілька днів до нашого матчу, тому побачимо чи вийде він у старті. – Про «Поділля»: – Ми аналізували попередні матчі «Поділля». Можу сказати, що це бойова команда, яка нейтралізує сильні сторони суперника і водночас сама намагається грати у свій футбол. Розуміємо, що усі матчі будуть непростими, тому готуємось до найближчого поєдинку з максимальною концентрацією. Ми розібрали нашого суперника. Завтра ще відпрацьовуватимемо на тренуванні стандарти, адже у хмельницької команди високі захисники та вони завжди небезпечні. – Про лазарет команди: – Не думаю, що у нашому складі будуть суттєві зміни порівняно з минулим матчем. У нас є проблеми зі складом, адже кілька гравців ще не готові до повернення на поле. Тому серйозних змін не буде. Саків, Підлепенець і Чех вже працюють з м’ячем, але у заявку на найближчий матч, напевно, не потраплять. Можливо, це станеться вже в наступному поєдинку. Наступний матч «Карпати» у 8 турі Першої ліги чемпіонату України з футболу зіграють з «Поділлям», початок матчу 15 вересня о 18:00. |
15.09.2023, 06:08 | #13 |
MODERATOR
|
Визначені дати та час матчів 1/8 фіналу Кубка України 2023/24.
На цій стадії зіграють 16 клубів: два представники Першої ліги ФСК Маріуполь, Вікторія та 14 команд УПЛ. Топ-8 учасників за підсумками сезону 2022/23 вступають у гру з цієї стадії, а всі інші проходили відбір. Два матчі пройдуть 26 жовтня, 5 зустрічей заплановано на 27 жовтня, а поєдинок між ФСК Маріуполь та Зорею перенесений на 12 жовтня. Чвертьфінали пройдуть 1 листопада, півфінали – 3 квітня 2024 року, а фінал запланований на 15 травня 2024 року. 🏆 Дати та час матчів 1/8 фіналу Кубка України 2023/24 🔹 26.09. 13:00. Верес Рівне – Шахтар Донецьк (Рівне, стадіон Авангард) 🔹 26.09. 15:00. Рух Львів – Олександрія (Винники, стадіон імені Богдана Маркевича) 🔹 27.09. 15:00. Полісся Житомир – Дніпро-1 (Житомир, Центральний міський стадіон Полісся) 🔹 27.09. 15:00. Чорноморець Одеса – Кривбас Кривий Ріг (Одеса, стадіон Чорноморець) 🔹 27.09. 15:00. Вікторія Суми – Минай (Суми, стадіон Ювілейний) 🔹 27.09. 17:00. Оболонь Київ – Динамо Київ (Київ, стадіон Оболонь) 🔹 27.09. 18:30. Металіст 1925 Харків – Ворскла Полтава (Київ, НТК ім. В. Баннікова або стадіон Лівий Берег) 🔹 12.10. 13:00. ФСК Маріуполь – Зоря Луганськ (Бориспіль, стадіон Колос) |
15.09.2023, 06:12 | #14 |
MODERATOR
|
У п'ятницю, 15 вересня, пройде матч 7-го туру української Прем'єр-ліги, в якому зіграють «Металіст 1925» та «Зоря».
Поєдинок пройде на стадіоні «Лівий берег» урочище «Млинове» Бориспільського району Київської області і судитиме його арбітр із Києва Клим Заброда. Початок матчу о 18:30. «Металіст 1925» - «Зоря». Прогноз та анонс матчу чемпіонату України Гру у прямому ефірі можна буде переглянути у відкритому доступі на ОТТ-платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ та інших. Також Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Металіст 1925» - «Зоря». |
15.09.2023, 20:33 | #15 |
MODERATOR
|
У п'ятницю, 15 вересня, відбувся поєдинок 7-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрілися луганська «Зоря» та харківський «Металіст 1925». Вирішальний гол був забитий із пенальті, який арбітр призначив після перегляду відеоповтору.
Звіт про матч очікуйте пізніше... Українська Прем'єр-ліга. 7 тур. «Металіст 1925» – «Зоря» – 2:1 Дмитренко (6), Борячук (28) – Герреро (17). Вачіберадзе (62), Чирук (77), Мозіль (90+4) – Мишньов (30), Нагнойний (68), Венделл (84), Снурніцин (86). «Металіст 1925»: Мозіль, Жичиков, Курило, Червак, Безуглий, Габелок, Р. Русин (Арі, 69), А. Ткачук (Фарина, 69), Чирук (Ігор, 79), Дмитренко, Борячук (Вачіберадзе, 59). «Зоря»: Турбаєвський, Батагов (Снурніцин, 56), Джордан, Вантух, Кирюханцев, Яцик, Мишньов (Чурко, 72), В. Волошин (Нагнойний, 46), Антюх, Д. Алефіренко (Венделл, 72), Герреро. Арбітр: Клим Заброда (Київ). Стадіон: «Лівий берег» (урочище «Млинове», Київська область) |
16.09.2023, 07:21 | #16 |
MODERATOR
|
У суботу, 16 вересня, відбудеться матч 7 туру української Прем'єр-ліги, в якому зіграють одеський «Чорноморець» і житомирське «Полісся».
Поєдинок відбудеться в Одесі на стадіоні «Чорноморець», стартовий свисток пролунає о 15:00. «Чорноморець» – «Полісся». Прогноз і анонс на матч чемпіонату України Зустріч можна в прямому ефірі подивитися на платформах MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТБ. Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua Також Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку «Чорноморець» – «Полісся». |
17.09.2023, 07:28 | #17 |
MODERATOR
|
У неділю, 17 вересня, відбудеться матч 7-го туру української Прем'єр-ліги, в якому зіграють «Кривбас» та «Верес».
Поєдинок відбудеться у Кривому Розі на стадіоні «Гірник» і судитиме його арбітр із Івано-Франківська Анастасія Романюк. Початок матчу о 17:00. «Кривбас» - «Верес». Прогноз та анонс матчу чемпіонату України Гра в прямому ефірі можна буде переглянути у відкритому доступі на ОТТ-платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ та інших. Також Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Кривбас» - «Верес», за якою слідкуйте в українській версії сайту. |
17.09.2023, 10:59 | #18 |
MODERATOR
|
У неділю, 17 вересня, відбудеться матч 7-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться «Дніпро-1» та ковалівський «Колос». Зустріч проходитиме на стадіоні «Дніпро-Арена» у місті Дніпро. Початок призначено о 15:00.
Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua Для «Дніпра-1» поєдинок проти «Колос» стане першим на домашньому стадіоні після тривалої перерви, пов'язаної з війною. На цей матч дніпровський клуб вийде під керівництвом нового головного тренера. Команду очолив Юрій Максимов. Про його призначення стало відомо цього тижня. «Колос» цього тижня поповнився двома футболістами. Досвідчений 30-річний півзахисник Андрій Тотовицький прийшов у ковалівський клуб із «Шахтаря». Його команда Ярослава Вишняка взяла в оренду. 20-річний форвард Кирило Попов підписав із «Колосом» повноцінний контракт терміном на 3 роки. Попов минулого сезону грав за «Колос» на правах оренди з «Динамо». «Дніпро-1» та «Колос» зустрічалися 10 разів. Дніпровський клуб здобув 5 перемог, 3 рази виграв клуб із Ковалівки, ще два матчі завершилися внічию. Різниця м'ячів – 16:15 на користь «Колоса». Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку «Дніпро-1» – «Колос». |
19.09.2023, 07:08 | #19 |
MODERATOR
|
Екс-головний тренер «Динамо» та збірної України Йожеф Сабо зізнався, що зовсім не вірить в успіх «Шахтаря» в першому матчі Ліги чемпіонів проти «Порту».
«Після того, як «Шахтар» продав Анатолія Трубіна до «Бенфіки», це питання номер один для клубу – ким його замінити? Особисто я не бачу в Україні настільки ж сильного голкіпера, яким був у донеччан Трубін. Знаєте, чи не єдина ланка в «Шахтарі», яка більш-менш добре виконує свою функцію, – півзахист. Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Дмитро Криськів ‒ до цих хлопців питань практично немає. Не можу сказати, що Шахтарю нічого не світить. Такого я не казав, але я не бачу, повторюсь, за рахунок чого команда Патріка ван Леувена може виграти. Дуже багато «Шахтарю» доведеться грати в захисті, а воротар в них, хто б не вийшов ‒ Різник чи Рудько, не дуже надійний, захист дірявий, півзахист, ми про це вже говорили… Звісно, дива бувають, за це ми і любимо футбол. Хіба за рахунок дива і зможуть «гірники» виграти. Звісно, я бажаю удачі Шахтарю, не подумайте протилежного, але в їх успіх не вірю. Навіть не знаю, за рахунок чого команда може розраховувати на позитивний результат. Хіба, як це зараз кажуть, автобус у захист поставлять. Та й така тактика, не певен, що може допомогти «гірникам». Думаю, Порту переможе з рахунком 2:0», – сказав Сабо. |
19.09.2023, 11:31 | #20 |
MODERATOR
|
Півзахисник київського «Динамо» Володимир Бражко дав оцінку поєдинку 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Ворскли» (2:0). Гравець заявив, що кияни могли забивати більше, ніж змогли це зробити.
– Важка гра. Добре, що вибороли позитивний результат, але могли забивати більше. Сподіваюся, у наступних матчах покращимо результативність і будемо більше забивати. – Після відходу Сергія Сидорчука вболівальники покладають на вас великі надії. Що ви про це думаєте? – Можна сказати, я дякую за довіру, що дали шанси проявити себе. Буду робити все, щоб команда перемагала. Робитиму все від себе залежне, щоб усі були задоволені - і я, і вболівальники, і тренер. – Сьогодні команда вперше в цьому сезоні не пропустила. Це краще налагоджена гра в обороні чи відсутність моментів у «Ворскли»? – Були небезпечні моменти. Але я вважаю, що ми сьогодні добре зіграли в обороні. Сподіваюся, будемо забивати більше і менше пропускати. – Наскільки легше команді грати за відсутності переїздів? – Можна сказати, що легше. Але без єврокубків теж не дуже добре. Однак, що є - те є. Будемо перемагати в чемпіонаті. |